Info

Untorock

Oulujokivarren suurin rocktapahtuma Untorock järjestetään 12.-13.6.2020

Tervetuloa Untorockiin!

Oulujokivarren suurin rocktapahtuma Untorock järjestetään Utajärven jäähallissa keskellä kirkonkylää 12.-13.6.2020

Yleisön toivomuksesta tapahtuma sallittu kaikenikäisille, anniskelualueille ei alaikäisillä luonnollisestikaan ole asiaa.

Untorock-alueelle pääsee rannekkeella. Rannekkeen on oltava kädessä niin tiukasti, ettei sitä voi vetää käden yli ja antaa kaverille, mutta niin löysästi, että veri pääsee kiertämään. Kuolion uhatessa rannekkeen voi vaihtaa lipunmyynnissä uuteen. Rikkinäinen ranneke ei kelpaa. Järjestyksenvalvojilla on tarvittaessa oikeus tutkia ranneke.

Turvallisesti rokkailemaan 

Laukut tarkastetaan ovella. Järjestyksenvalvojilla on oikeus tehdä asiakkaille turvatarkastus.

Alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty. Alueelle ei saa tuoda juomapulloja, vaikka ne sisältäisivät muuta kuin alkoholia. Myös hajuvesipullot, dödöt ja hiuslakat on syytä jättää matkasta, sillä narikkaa ei ole käytettävissä.

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Utajärven Osuuspankissa noin puolen kilometrin päässä Untorock-alueesta. Suosittelemme käteisvaran käyttöä palvelun nopeuttamiseksi niin lipunmyynnissä kuin anniskelualueella.

Henkilöllisyystodistukseksi anniskelualueella käyvät virallisesti hyväksytyt kuvalliset todistukset eli passi, ajokortti ja kuvallinen henkilöllisyystodistus.

SPR Utajärven ja Ouluntullin koulututetut ensiapuryhmät partioi Untorockissa, ensiapupiste sijaitsee tapahtuma-alueella.

Löytötavaroita voi tiedustella Untorockin aikana lipunmyynnistä ja tapahtuman jälkeen sähköpostista info@untorock.com.

Kuvaaminen ja tallennus 

Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki § 2 ja 45). Videokameroiden ja ammattimaisten järjestelmäkameroiden tuominen Untorock-alueelle ilman pressipassia on kielletty. Normaalit digikamerat, kertakäyttökamerat, kamerapuhelimet jne. on sen sijaan hyväksyttyjä välineitä rokkimuistojen tallentamiseen.